Ons team

Het team van Fysiotherapie Stroe-Kootwijkerbroek

Jeroen Visser

Jeroen Visser

Tessa Visser - Roskam

Tessa Visser - Roskam

Mandy van Miltenburg

Mandy van Miltenburg

Remco de Graaf

Jeroen Visser

Jeroen Visser

Tessa Visser - Roskam

Tessa Visser - Roskam

Mandy van Miltenburg

Mandy van Miltenburg

Remco de Graaf

Reviews van cliënten

Jessica
Lees verder
In 1 woord GEWELDIG! Ik kamp al jaren met chronische klachten en ik heb veel verschillende manuele- en fysiotherapeuten gehad. Maar hier word er echt naar je geluisterd (ook persoonlijk geïnteresseerd) en het probleem aangepakt.
Linde van den Brink
Lees verder
Hier ben je in goede handen! Tessa is uiterst professioneel en geeft goede adviezen en begeleiding.
H. van den Brink
Lees verder
Na een vkb letsel direct geholpen met een echo en een doorverwijzing. Na de operatie de revalidatie gestart. Perfect begeleid door leuke betrokken fysiotherapeuten!
M. Jansen
Lees verder
Er wordt goed naar je geluisterd en gericht behandeld met gewenst resultaat.
L. van den Top
Lees verder
Helemaal Top, na blessure van het hardlopen hier terecht gekomen. Na een paar behandelingen waren de klachten verholpen.
Hendri Brink
Lees verder
Vriendelijk, professioneel en uitstekende behandeling. Ga zo door!
E. van Middendorp
Lees verder
Goede begeleiding bij het revalideren na een operatie!
Praktijkeigenaar, Msc Manueeltherapeut, Fysiotherapeut,
Msu echografist, Dry needling
Jeroen Visser
Sinds 2014 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Direct na mijn studie fysiotherapie heb ik de driejarige masteropleiding manuele therapie afgerond. Sindsdien heb ik bij diverse praktijken gewerkt in ’t Gooi en meerdere jaren in Ederveen. Vanaf 2022 ben ik met veel enthousiasme mede-eigenaar van fysiotherapie Stroe geworden. De combinatie tussen actieve oefentherapie, manuele manipulaties en aanvullende echodiagnostiek maken het vak voor mij compleet. Samen met u kijk ik graag verder naar een passende behandeling met blijvend resultaat!

In mijn vrije tijd ben ik gek op fotograferen, kamperen, sporten, reizen en lekker buiten zijn.

Praktijkeigenaar, Msc Manueeltherapeut, Fysiotherapeut,
Msu Echografist, Dry needling
Tessa Visser – Roskam
Ik ben sinds 2014 werkzaam als fysiotherapeut. Drie jaar later heb ik ook mijn masterdiploma in de manuele therapie aan het SOMT behaald. Met veel plezier en enthousiasme ben ik in ‘mijn eigen’ dorp Stroe een eigen praktijk gestart. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een vooruitstrevende praktijk midden in het gezondheidscentrum van Stroe. Mijn interesse en specialisatie binnen de fysiotherapie is erg breed. Zo zie ik veel wervelkolom- en gewrichtsklachten, hoofdpijn- en duizeligheidsklachten, complexe problemen en beoordeling voor second opinion. Tevens kunt u bij mij terecht voor dry needling en echografie.

Graag help ik u verder naar het gewenste resultaat!

Msc kinderfysiotherapeut
Mandy Van Miltenburg

Dat ieder kind met plezier op zijn of haar manier kan bewegen en ontwikkelen zonder pijnklachten is wat je het liefst wilt. Na de algemene opleiding ben ik gaan specialiseren in kinderfysiotherapie. De afgelopen 3 jaar heb ik met diverse kinderen gewerkt zowel in de kinderrevalidatie als in de eerste lijn praktijk. Het is geweldig om de kinderfysiotherapie op te zetten voor de kinderen in de omgeving van Stroe.

Als kinderfysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in het behandelen van kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. In deze leeftijd speelt motorische ontwikkeling een belangrijke rol. Denk hierbij in de jongste leeftijd bijvoorbeeld aan de voorkeurshouding, buikligging, kruipen, staan en lopen. Voor de peuters het vaak vallen, passend schoeisel of verminderde kracht. Bij de basisschoolkinderen knippen, kleuren, schrijven, gooien en vangen, pijnklachten in handen, knieën en hakken of moeite met sporten of gymmen. Zoals je ziet kan je met veel vragen op zowel grof- als fijn motorisch gebied bij mij terecht.

Zoals jullie wellicht weten ben ik opgegroeid in Stroe en woon ik sinds 3 jaar samen met mijn vriend in Kootwijkerbroek. Je moet iets over hebben voor de liefde. Naast het werken als kinderfysiotherapeut houd ik van veel gezelligheid met vrienden en familie, thuis, in een leuke stad of op het terras waarbij het inlopen van een winkel niet kan ontbreken.

Fysiotherapeut, Dry needling
Nina Schut
Al van jongs af aan wist ik dat ik wilde werken met mensen en de zorg in wilde. Toen ik zelf door sportblessures moest stoppen met turnen wist ik het zeker, ik wilde fysiotherapeute worden! Zodoende ben ik in 2019 gestart met de opleiding fysiotherapie en ben ik in 2023 afgestudeerd tijdens mijn laatste stage hier bij fysiotherapie Stroe-Kootwijkerbroek.

Wat het werk zo leuk maakt is de diversiteit en het helpen van mensen. Je ziet veel verschillende klachten en personen wat geen dag hetzelfde maakt! De afwisseling van behandelingen op de behandelbank en behandelingen in de oefenzaal maakt dat ik mijn werk zo leuk vind. Ik hoop me de aankomende jaren nog veel te mogen blijven ontwikkelen door cursussen en specialisaties op te pakken.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie en zul je me wandelend of fietsend tegen kunnen komen in mijn eigen dorp, Kootwijkerbroek.

COPD en chronische zorg specialist.
Remco de Graaf

In de zomer van 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Vervolgens ben ik werkzaam geweest in een woon- en zorgcentrum en een fysiotherapeutisch zorgcentrum waar de zorg voor de oudere patiënt centraal stond. Sinds 2024 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Stroe – Kootwijkerbroek. Vanwege mijn affiniteit met de oudere patiënt heb ik mij verdiept in COPD, vaatlijden en heb ik een specialisatie in post COVID-19 revalidatie. Ik houd mij op het moment het meest bezig met de chronische patiënt, wat ik erg interessant en belonend vind!

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te tafeltennissen, hardlopen en fitnessen. Daarnaast houd ik van films en muziek. Ik hoop met veel enthousiasme en passie mijn werk hier te mogen uitvoeren bij Fysiotherapie Stroe – Kootwijkerbroek!