Fysiotherapie

Pijn tijdens bewegen?

Fysiotherapie Stroe – Kootwijkerbroek is de specialist op het gebied van bewegen.

De trap oplopen, voorover buigen om iets van de grond te rapen of een paar uur in de auto zitten. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend om dit pijnvrij te kunnen doen. Echter kunnen pijnklachten bij het bewegen een enorme belemmering zijn in het dagelijks leven. Klachten kunnen acuut ontstaan, maar kunnen ook het gevolg zijn van een (chronische) overbelasting.

Wat kan ik verwachten?

Door een vragengesprek en lichamelijk onderzoek worden uw lichamelijke klachten uitgebreid in kaart gebracht. Hierna stellen wij samen met u een passend behandelplan op, waarmee we samen aan de slag gaan. De behandelingen kunnen zeer divers zijn, doordat iedere patiënt en elke klacht anders is. Enkele voorbeelden van fysiotherapeutische behandelingen zijn: mobilisaties, oefentherapie, massages, sport- of werkadviezen, tapen, dry needling en houdingstrainingen. Vaak gaat een fysieke behandeling gepaard met (thuis) oefeningen om de behaalde winst te behouden en/of te verbeteren. Wanneer u hersteld bent, wilt u het liefst ook klachtenvrij blijven. Daarom besteden wij bij Fysiotherapie Stroe – Kootwijkerbroek ook veel aandacht aan preventie en zelfredzaamheid.

Fysiotherapie wordt ook gegeven voor of na een operatie. Bijvoorbeeld een revalidatie na een knie- of heupprothese of na een andere operatieve ingreep. Ook hebben wij bij ons gespecialiseerde longfysiotherapeuten voor bijvoorbeeld COPD of post-COVID.

Kwaliteit

Bij ons bent u verzekerd van de beste zorg. Wij zijn als praktijk aangesloten bij diverse kwaliteitsnetwerken en registers zoals;

  • Schouder Netwerk Nederland (SNN)
  • Chronisch ZorgNet
  • Regionale Organisatie Fysiotherapie Gelderse Vallei (ROFGV)
  • Kwaliteitsregister fysiotherapie (KRF)
  • Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)
  • QDNA / Zorgkaart Nederland / DigiH

Naast bovenstaande netwerken en registers zijn wij ook actief op diverse lokale sportverenigingen en zijn wij een erkend leerbedrijf. Wij werken samen met de hogeschool van Utrecht voor opleiding van toekomstige collega’s. Dit zorgt er mede voor dat wij onze kennis altijd stipt en actueel houden.

Openingstijden

Maandag: 
Dinsdag: 
Woensdag: 
Donderdag: 
Vrijdag: 

8:00 – 18:00
8:00 – 21:00
8:00 – 18:00
8:00 – 21:00
8:00 – 17:00

Wil je direct een afspraak maken?