Fysiotherapie

Pijn tijdens bewegen?

Fysiotherapie Stroe is de specialist op het gebied van bewegen.

De trap oplopen, voorover buigen om iets van de grond te rapen of een paar uur in de auto zitten. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend om dit pijnvrij te kunnen doen. Echter kunnen pijnklachten bij het bewegen een enorme belemmering zijn in het dagelijks leven. 

Door gesprekken en lichamelijk onderzoek worden uw lichamelijke klachten uitgebreid in kaart gebracht. Hierna stellen wij samen met u een passend behandelplan op, waarmee we samen aan de slag gaan. De behandelingen kunnen zeer divers zijn, doordat iedere patiënt en elke klacht anders is. Enkele voorbeelden van fysiotherapeutische behandelingen zijn: mobilisaties, oefentherapie, massages, sport- of werkadviezen, tapen en houdingstrainingen. Fysiotherapie wordt ook gegeven voor of na een operatie. Bijvoorbeeld een revalidatie na een knie- of heupprothese of na een andere operatieve ingreep.

Wanneer u hersteld bent, wilt u het liefst ook klachtenvrij blijven. Daarom besteden wij bij Fysiotherapie Stroe ook veel aandacht aan preventie en zelfredzaamheid.

Openingstijden

Maandag: 
Dinsdag: 
Woensdag: 
Donderdag: 
Vrijdag: 

8:00 – 18:00
8:00 – 21:00
8:00 – 18:00
8:00 – 21:00
8:00 – 17:00

Wil je direct een afspraak maken?