Medisch fitness

Wat is Medisch Fitness?

Heeft u interesse om te gaan sporten? Of heeft u advies gekregen om te gaan sporten? U wilt wel sporten, maar vindt het moeilijk om dit vol te houden? Aansterken of optrainen voor uw operatie? Of bent u onzeker over het uitvoeren van oefeningen vanwege (medische)klachten? Ook als verlenging van uw revalidatietraject bieden wij de mogelijkheid aan om door te kunnen trainen. 

Wij maken onderscheid in twee verschillende vormen:

  • U sport in tweetallen of alleen onder begeleiding van een fysiotherapeut
  • Zelfstandig sporten met een op maat gemaakt oefenprogramma met regelmatige controles en aanpassingen

Begeleid sporten?

Bij het begeleid sporten krijgt u een combinatie van cardio- en krachttraining, aangepast aan uw niveau en/of klachtenbeeld, gegeven door een ervaren fysiotherapeut. 

Wij bieden flexibele abonnementen voor een periode van 4 weken. Zo kunt u ook voor bijvoorbeeld een korte periode onder begeleiding komen sporten om uiteindelijk weer zelfstandig te kunnen trainen. Kunt u door lichamelijke klachten of vanwege uw medische situatie langere tijd niet meer sporten? Dan zetten wij uw sportlidmaatschap voor u stil. Het abonnement zal zonder tijdige opzegging automatisch maandelijks worden verlengd. U krijgt hiervoor een factuur. U traint op een vaste dag en tijd in de week.

Zelfstandig sporten?

Bij het zelfstandig trainen krijgt u een aparte intake en zal een op maat gemaakt schema worden opgesteld, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen. Het schema en de oefeningen zullen periodiek worden gecontroleerd en aangepast. U traint op een vaste dag en tijd in de week. Mocht het een keer niet uitkomen, kunt u binnen dezelfde week de afspraak inhalen. 

Het zelfstandig sportabonnement loopt via automatisch incasso per 3 maanden en zal zonder tijdige opzegging (één maand voor verlenging) automatisch worden verlengd met wederom 3 maanden.

Tarieven

  • Abonnement voor 1 keer per week sporten in tweetal €60,00 per 4 weken
  • Abonnement voor 2 keer per week sporten in tweetal €120,00 per 4 weken
  • Abonnement voor 1 keer per week alleen (personal training) sporten €120,00 per 4 weken.
  • Zelfstandig trainen op indicatie met schema op maat €97,50 per kwartaal op basis van 1 keer per week excl. intake en evaluaties.

Oplossing op maat

Wij werken met een op maat gemaakte oplossing voor uw persoonlijke situatie. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor het sporten in Stroe of Kootwijkerbroek te bespreken.

Openingstijden

Maandag: 
Dinsdag: 
Woensdag: 
Donderdag: 
Vrijdag: 

8:00 – 18:00
8:00 – 21:00
8:00 – 18:00
8:00 – 21:00
8:00 – 17:00

Wil je direct een afspraak maken?